В 11:31 часа президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е

...
В 11:31 часа президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ към Румен Радев: Политическата криза е факт, въпросът е как да я преодолеем

В 11:31 часа президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на одобри представители на третата политическа мощ в 47-ото Народно събрание - на съвещания за сформиране на държавно управление, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Добре пристигнали в президентската институция. Това е третата среща за деня, по отношение на консултациите за сформиране на държавно управление. Тази година българските жители на три пъти дадоха гласа си за смяна. Очакванията са ни за постоянно държавно управление “, съобщи президентът.

„ Да, имахме три избора в страната, само че те са вследствие на политическата рецесия в страната. Ние бяхме очевидци по какъв начин през годините стигнахме до обстановката, в която се намираме. Преодоляването на политическата рецесия може да се случи посредством разговор сред партиите, политическите субекти и институциите “, съобщи водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

„ През годините ние предупреждавахме, че може да се стигне до такава политическа рецесия “, напомни водачът на.

“Политическата рецесия е реалност, въпросът е по какъв начин да я преодолеем. Страната има потребност от постоянен кабинет, предвид на множеството рецесии, пред които сме изправени. Те изискват отговорност, визия, бързи и незабавни дейности за продоляване на рецесиите и с взор в бъдещето “, регистрира политикът.

Според закъсняхме с проекта за възобновяване и може да се окаже, че сме на ръба съдбовно да закъснеем. "Закъсняваме и с оперативните стратегии, а знаем, че ресурсът, който имаме, не е задоволителен за нужните проблеми. А те биха могли да дадат подтик на ръководството на страната - да се подобрят приходите и стандартът на живот на жителите ", сподели още Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР