В 11.01 часа местно време се роди третото дете на

...
В 11.01 часа местно време се роди третото дете на
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън роди третото си дете - момче е

В 11.01 часа локално време се роди третото дете на принц Уилям и Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Това оповестиха в Туитър от двореца Кенсингтън. Бебето е момче и тежи 3 800 г, само че името му към момента не се оповестява.

Принц Уилям е участвал на раждането. Херцогинята на Кеймбридж и бебето са добре, се споделя в известието.


Her Royal Highness The Duchess of Cambridge was safely delivered of a son at 1101hrs.

The baby weighs 8lbs 7oz.

The Duke of Cambridge was present for the birth.

Her Royal Highness and her child are both doing well.
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 23 април 2018 година
Тази заран брачната половинка на принц Уилям постъпи в частното крило " Линдо " на болничното заведение " Сейнт Мери " в Лондон с контракции. Там са родени и двете по-големи деца на кралската двойка - принц Джордж и принцеса Шарлот.

Кейт Мидълтън не изпълняваше отговорностите си от 22 март. Бебето ще бъде пети по ред кандидат за английския трон и шесто правнуче на кралица Елизабет.

Раждането на новия член на кралското семейство беше оповестено с мейл до пресата и туит от акаунта на Двореца Кенсингтън. Спазва се и традицията за слагане на документално съобщение на стойка със златни орнаменти зад желязната ограда на двореца Бъкингам.

Както и с първите две деца Кейт, изиска естествено раждане и да не знае авансово пола на бебето. Фаворити измежду имената в букмейкърските залози за момче са - Артур, Албърт, Фредерик, Джейм и Филип.

 ​Херцогиня Катрин постъпи в болничното заведение за раждането на третото си дете​ ​Херцогиня Катрин постъпи в болничното заведение за раждането на третото си дете​
Херцогинята на Кембридж Катрин е призната в болница за раждането на третото си дете, предадоха международните осведомителни организации, базирайки се на съобщ...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР