Увлекателен спектакъл на двамата талантливи актьори на Сатиричния театър няма

...
Увлекателен спектакъл на двамата талантливи актьори на Сатиричния театър няма
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, посмейте се с Албена Михова и Сама жена...

Увлекателен театър на двамата надарени артисти на Сатиричния спектакъл няма да ни остави нито за минута да скучаем. Албена Михова и Боян Арсов показват от 19 часа довечера  в Драматичния спектакъл в Пловдив  „ Сама жена “  по текстове на творческо-семейния тандем на Дарио Фо и Франка Раме, режисирани от Николай Младенов.

Зрителите ще се любуват на първокласна игра в стила на кабаретния род и ще се забавляват със подиуми от живота на три дами, които живеят в разнообразни светове, само че са обединени от общ проблем - мъжът. Албена  Михова влиза майсторски в функциите на брачна половинка, майка, стопанка, държанка и постоянно съумява да откри излаз от всяка обстановка.  Актьорите  ще ни заразяват от първата минута със сочния, лют комизъм - емблема за стила на Фо, ловко преплетен с няколко музикални осъществявания. Спектакълът ще ни разсмива, може даже и леко да ни натъжи, само че сигурно ще ни накара да помечтаем за любовта.

Албена Михова  влиза в ролята на брюнетка, русокоска и червенокоса. Брюнетката  е психоложка, която, до момента в който замисля самоубийство поради изневярата на мъжа си, на прибежки се пробва да се занимава и с проблемите на посестримите си Еви - проститутки, травестити. Блондинката е обилна  домакиня, разкъсвана сред ревностния си брачен партньор, бебето, влюбения в нея юноша. Червенокосата се трансформира в наивна жена, попаднала  в мрежата на мъже от една фамилия.

Албена Михова е родена през 1975 година във Варна в актьорското семейство на Яким и Нели Михови. Губи майка си на 14-годишна възраст и й се постанова да пее в заведения, с цел да изкарва прехраната си. Две години се образова  в школата към Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “ във Варна, след което  завършва НАТФИЗ със компетентност „ Актьорско майсторство за куклен спектакъл ". Още като студентка е определена за член на екипа на „ Хъшове “, с който играе четири години, а по-късно - и в „ Шоуто на Слави “.

 Какви други забавни събития можете да посетите в града тази седмица, четете на - най-хубавия гид за Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР