Уверявам ви, че няма да позволим до края на юни

...
Уверявам ви, че няма да позволим до края на юни
Коментари Харесай

Тошко Йорданов отсече: Македония е червена линия за нас

Уверявам ви, че няма да позволим до края на юни да бъде вдигнато българското несъгласие против срещу започването на присъединителни договаряния на Република Северна Македония с Европейски Съюз.

Това съобщи водачът на ПГ на „ Има подобен народ” Тошко Йорданов пред симпатизанти в Пловдив. Той напомни, че ръководещата коалиция е сключила съглашение, съгласно което западната ни съседка ще бъде позволена за договаряния, откакто извърши отговорностите си по контракта за другарство с нашата страна.

" Премиерът Кирил Петков е приказвал пред европейски министри и дипломати, че въпросът с Македония ще бъде решен до лятото. Това няма по какъв начин да стане. За нас Македония е алена линия и няма да позволим никой да я прекрачи. Просто ръководеща коалиция няма да има ", безапелационен беше Йорданов. Той е получил увещание от външната министърка Теодора Генчовска, че няма да си подстави подписа под документ, предаващ националните ползи на България. Тошко Йорданов, Ива Митева, Виктория Василева, Станислав Балабанов и Любомир Каримански се срещат със симпатизанти на партията в Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР