Увереността в Борусия (Дортмунд) преди мача с Пари Сен Жермен

...
Увереността в Борусия (Дортмунд) преди мача с Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

в Борусия Дортмунд се заканиха на ПСЖ

Увереността в Борусия (Дортмунд) преди мача с Пари Сен Жермен през новата седмица от Шампионската лига се повишава, откакто през вчерашния ден показва темперамент и измъкна победа над Фрайбург в Бундеслигата с 4:2 в заключителните минути. Това съобщи спортния шеф - Себастиан Кел.

" Не бих споделил, че този отбор показва своите 100 % сега. Дори подсигурявам, че е кадърен на много повече. Но хубавото е, че направихме крачка напред ".

Вицешампионите от предходната година пропиляха ранната си преднина, в един миг изоставаха с 1:2, само че съумяха да вкарат три безответни гола след почивката, с цел да се поздравят с удобния триумф. Без подозрение това беше най-хубавото показване от началото на сезона досега след щастливата победа с 1:0 над Кьолн и следващите равенства с Бохум и новаците от Хайденхайм.

" Бяхме наясно и преди мача, че би трябвало да се оправим с Фрайбург. Направихме доста добре нещата като краен резултат, само че несъмнено като футбол на терена опциите ни са много по-сериозни ".

Борусия Дортмунд иска да придвижи инерцията в Париж при визитата на ПСЖ в група F, която включва още британският Нюкасъл и Милан. Кел съобщи, че желае " тимът му да има в действителност положително показване във френската столица, с цел да покаже какъв брой е подготвен за предизвикването в тази сложна група. / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР