Увеличаването на заразените с коронавируса (COVID-19) в Израел предлага предварителен

...
Увеличаването на заразените с коронавируса (COVID-19) в Израел предлага предварителен
Коментари Харесай

В Израел данни показват, че ваксината на Pfizer е по-малко ефективна срещу Делта варианта

Увеличаването на инфектираните с ковид (COVID-19) в Израел предлага " прелиминарен сигнал ", че имунизацията на Pfizer/BioNTech може да е по-малко ефикасна за попречване на леки болести от разновидността " Делта ". Това разгласи топ експерт, представен от " Франс прес ".

Ала Ран Баличер, ръководител на националния действен щаб на Израел за COVID-19, акцентира, че е " прекомерно рано тъкмо да се прави оценка успеваемостта на имунизацията против разновидността ", който беше разпознат за първи път в Индия през април, и който се популяризира с бурни темпове по целия свят.

Това частично се дължи на общия дребен брой инфектирани измежду изцяло имунизираните израелци и тъй като тези инфектирани не са отмерено разпределени измежду популацията, което в допълнение усложнява опитите за постигане до изводи по отношение на данните.

Нарастващите излъчвания демонстрират, че " известно понижаване на успеваемостта на имунизацията е евентуално против леко заболяване, само че не и тежко заболяване ".

Но, прибавя той, специалистите " остават с вяра, че успеваемостта на имунизацията против съществени болести ще остане толкоз висока, колкото е била за Алфа варианта ", разпознат за първи път във Англия през декември.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР