Уважаваният бизнесмен, доцент и научен работник е бивша мутра и

...
Уважаваният бизнесмен, доцент и научен работник е бивша мутра и
Коментари Харесай

Поръчителят на Алексей Петров може да е широк кръг от хора, търсят изкупителна жертва?

Уважаваният предприемач, доцент и теоретичен служащ е някогашна мутра и не си е стоял спокойно, разяснява криминалистът Иван Савов

Поръчителят на убийството на Алексей Петров може да бъде доста необятен кръг от хора, тъй като уважаваният предприемач, доцент и теоретичен служащ в действителност е някогашна мутра. Като подобен той не си е стоял спокойно и добродушно в кабинета толкоз доста десетилетия. Това сподели в „ Здравей, България “ по Нова телевизия криминалистът Иван Савов.

За него има една камара разработки, които са водени през годините, добави той.

Според него полицията си прави добре работата, макар че до медиите не стига доста информация за хода на самото следствие. Криминалистът обаче показа свое безпокойство – че ще се търси изкупителна жертва. „ За страдание, публичният напън колкото е потребен, толкоз е и нездравословен ”, акцентира той.

„ Сигурен съм, че проверяващите са прецизирали какво е било оръжието, с което е стреляно по Петров. Опасяваме се, че следствието върви в посоката, в която бе и тази за клошаря в Пловдив и е доста значимо да не се търси някой, който да опере пешира “, съобщи Савов. 

„ При такива действия на всички места по света физическия реализатор е доста мъчно да се откри, с изключение на, в случай че не е замислено от един човек за възмездие. Ако е в действителност професионално изпълнено и поръчано от някого, не може да се хване килъра “, изясни той.

По думите на престъпния психолог Калин Гайдаров пък с това закононарушение се въздейства на обществено-политическия живот в страната.

„ Той е бил доста пореден и нападателен. От една страна имаме благоприятни условия, които той самичък е развивал, а от друга – това е било позволено. Алексей Петров се изказваше по най-различни тематики от публичен интерес. Правеше го по метод, по който да притегли общественото внимание. Беше част от задкулисието, само че имаше опция да излиза на сцената “, добави той.

„ Задкулисието му даде опция за тази позиция, а само че се е опитал да развие нещата в някаква посока, която евентуално не е била предстояща или не е трябвало да бъде разрешена “, съобщи Гайдаров. 

„ Вчера прочетох забавен разбор от Боян Чуков, който споделя за Петров, че постоянно е бил в ролята на продуцент, само че в никакъв случай в тази на режисьор. Какво излиза? Той е желал да бъде и режисьор, което обаче не е било допустимо, защото не е допустимо да има доста режисьори на една и съща пиеса, в едно и също обществено пространство. Тогава всичко се трансформира в безпорядък “, изясни той.

Иван Савов разяснява и опцията Петьо Еврото да е умрял в ОАЕ, като посочи, че в топлото време инфаркти се случват даже и на хора, които се търсят с алена бюлетина, само че добави, че на него му е преференциално да се мисли, че си е отишъл от този свят. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР