Уважаеми съграждани, Скъпи опечалени близки, приятели и колеги на инж. Койчо

...
Уважаеми съграждани,
Скъпи опечалени близки, приятели и колеги на инж. Койчо
Коментари Харесай

Съболезнователен адрес за Койчо Русев

Уважаеми съграждани,

Скъпи опечалени близки, другари и сътрудници на инж. Койчо Русев,

Дълбоко скърбим за загубата на инж. Койчо Русев (76) – правилен другар и сътрудник на община Кричим. Скърбим за един прелестен човек, който не жалеше сили, сила и упоритости, с цел да помогне Кричим да се трансформира в един от най-развитите градове в региона в областта на икономическия, публичния и не на последно място културния живот на града ни.

Община Кричим отдава последна респект на един извънреден човек и експерт с високи интелектуални и нравствени добродетели, на една ярка и завладяваща персона, на Човек заслужил с делата си уважението на своите близки, другари и на нашите съграждани. Той оставя след себе си ярък образец за почтено извървян житейски път, пример за държание, заслужен за образец и подражателство, а името му ще остане вечно обвързвано с историята на гр. Кричим и в никакъв случай няма да бъде забравено.

Изказваме откровени съболезнования и съпричастност към болката на фамилията на инж. Койчо Русев, на всички близки и хора, страдащи за неговата непредвидена и непрежалима загуба.

Пътят на един почтено изживян живот не свършва с физическия му край. Остава да живее споменът за доблестния човек и светлата следа за почтено, красиво и безрезервно изживян живот.

Дълбок реверанс пред светлата му памет!

Почивай в мир, инж. Русев!

Атанас Калчев, кмет на Община Кричим

Припомняме, че инж. Койчо Русев умря през вчерашния ден след солиден инфарк, до момента в който кара персоналния си автомобил в село Марково. Малко преди този момент той е спрял да вземе махащ му на автостоп 39-годишен мъж, с цел да го закара до Пловдив.
Инцидентът става при втурване от стръмна улица. Русев получава инфарк зад кормилото и колата му Фолксваген се блъска в солидна ограда на частен парцел. Той е умрял на място, а с заплаха за живота в болница е превозен 39 годишния пътник.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР