Уважаеми съграждани, до мен достигна информация , че днес от

...
Уважаеми съграждани, до мен достигна информация , че днес от
Коментари Харесай

Огнян Атанасов към администрацията: Аз не съм като тях, не се поддавайте на манипулации!

Уважаеми съграждани, до мен доближи информация, че през днешния ден от 18.15 часа в залата на трагичен спектакъл Кюстендил са извикани чиновниците на общинска администрация Кюстендил, с цел да бъдат пропагандирани, с тези думи претендентът за кмет на община Кюстендил инж.Огнян Атанасов се обърна към жителите на общината.

„ Обръщам се към сътрудниците от администрацията, уважаеми сътрудници, познавате ме, бъдете спокойни. Направете своя осведомен избор в неделя и не се поддавайте на операции и напън.Ще получите положително отношение и обикновено заплащане, които не получавате сега.Вие помните кой и по кое време ви лиши разноските за облекло и СБКО, знаете какъв брой време заплатите ви не бяха пипани, знаете по кое време ви се усилиха, макар че в Държавен вестник от 2020 година беше още взето решението, че трябваше да бъдат увеличени от 2022 година, приказвам за работещите в обществената сфера “, съобщи инж.Атанасов.

Той засегна тематиката и с водещата се отрицателна акция в обществените мрежи против него.

„ Искам да засегна и тематиката с водещата се против мен черна акция от няколко дни. Екипът на моя конкурент манипулативно разгласява част от клипове и колажи посредством подправени профили в обществените мрежи за да очернят положителното ми име и да объркат гласоподавателите за балотажа.Заявявам, че макар всички провокации аз ще продължа да съблюдавам положителния звук, аз не съм като тях. Днес ви събират на мощ в театъра, след понеделник ще ви поканя на доброволна среща в залата на общината. Бъдете смели, излезте и упражнете своето право на глас по този начин, както го чувствате.Не се поддавайте на операции “, безапелационен е инж.Огнян Атанасов
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР