Уважаеми лекари, медицински сестри, лаборанти, техници и санитари,За мен е

...
Уважаеми лекари, медицински сестри, лаборанти, техници и санитари,За мен е
Коментари Харесай

Обръщение на областния управител Минчо Афузов по случай Деня на здравните работни

Уважаеми лекари, медицински сестри, лаборанти, техници и санитари,

За мен е чест да ви поздравя във връзка 7 април - Световния ден на здравето и професионален празник на здравните експерти!

Да акушираш и пазиш живота, да бдиш над страдащите, да се грижиш и бориш за нечий заплашен живот – това не е просто специалност или предопределение, това е висша форма на човечност. В днешния празничен ден приемете моята най-дълбока благодарност и признателност към всички вас – здравните служащи от област Сливен, за неуморния труд и безсънните нощи, за професионализма и упованието, което вдъхвате на болните и техните близки, за стотиците избавени хора и ориси, за търпението, лишенията и надмогването на себе си - в името на близък.

От свое име и от името на всички сътрудници от Областна администрация Сливен ви поисквам на първо място здраве, воля и сили за справяне с нелеките професионални и житейски провокации, доста персонално задоволство и благополучие, самопризнание от вашите пациенти и цялото общество!

Бъдете почтени продължители на забележителните лекарски обичаи на област Сливен и ревностни пазители на Хипократовата клетва!

Поклон и почит пред вас, медици!

С почитание, Минчо Афузов,

Областен шеф на област Сливен
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР