Уважаеми колеги, днес можеше да има тук министри, излъчени от

...
Уважаеми колеги, днес можеше да има тук министри, излъчени от
Коментари Харесай

Страшен скандал в парламента! Борисов призова за правителство. Нинова побесня, скочи му по „мъжки“

„ Уважаеми сътрудници, през днешния ден можеше да има тук министри, излъчени от този парламент. Ние би трябвало да носим отговорност за еврофондове, граници и всичко останало. Ние си тупаме парламентарно време, ще изберем едни проформа комисии без ръководители, ще убием днешния ден и ще се забележим чак другата сряда. “
Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната естрада, откакто по-рано разяснява, че държавно управление с втория мандат не може да има. Това беше и първото му изявление от парламентарната естрада като народен представител.
„ Използвам случая, с цел да се обърна към всички вас. Благодаря на министрите, че са пристигнали на днешния блиц надзор. И на Демерджиев особено, информацията, която изнесе, е малко шокираща. Иначе с огромен жар задаваме въпроси на служебните министри да дават отговор. Преди месец сме тук, тук би трябвало да стоят други министри. Да се вземем в ръце, да създадем държавно управление, да си носим отговорност, които и да го създадат и тук ще стоят други министри “, сподели още Борисов.
Корнелия Нинова незабавно му опонира.
„ Не прехвърляйте виновността на другите. Загубихте един месец на страната в извъртане, първи мандат, втори мандат, дайте си програмата, не си я давайте, не ви харесва, харесва ви… айде стига към този момент, губим времето на страната “, съобщи незабавно след речта на Борисов соцлидерката.
„ Вие апелирате за държавно управление, а какво оферирате “?, попита тя.
Първо, второ, трето…излезте мъжки и си кажете. А тези игрички не основават безпорядък единствено тук, а и в страната, уточни Нинова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР