Уважаеми жители и гости на община Борован, На прага сме

...
Уважаеми жители и гости на община Борован, На прага сме
Коментари Харесай

Обръщение на кмета на община Борован инж. Десислава Тодорова по случай настъпващата 2021 г.

Уважаеми поданици и посетители на община Борован,
На прага сме на новата година, поглеждаме за последно обратно. Тази нощ ще напуснем най-тежката и изпълнена с компликации година, с цел да посрещнем вярата, че 2021 година ще бъде по добра. Всички ние имаме потребност да имаме вяра, че компликациите са зад нас, че новата година ще донесе на всички ни светлина и убеденост, с цел да се оправяме по леко с тестванията.
Светът, в който живеем се трансформира бързо и радикално. В навечерието на всяка нова година поглеждаме с оптимизъм напред, само че тази нова година ще бъде изпълнена с толкоз доста вяра. През 2020 година ни се случи нещо, което светът не беше очаквал. Непознатия вирус проникна в телата и живота ни и го прекатурна радикално. Той се опита да ни порази там, където сме най към този момент хора в близкия контакт, в прегръдката, в диалога, до момента в който честваме. Годината ни сподели, че е време да поспрем най-малко за малко конкуренцията с времето, да погледнем с положителни очи на индивида до себе си, да усетим обичта и поддръжката на околните и приятелите.
Пожелавам от все сърце на всички здраве, шанс във всеки дом, благоденствие и триумфи във всяка начинание! Бъдете щастливи и правете положителни каузи! Да посрещнем сплотени, щастливи и уверени в силите си новата 2021 година.
С Божията благословия да пребъде България!
Да бъде - здрава, щастлива, могъща,
светла, добра и красива нова 2021 година!

Кмет на община Борован
Инж. Десислава Тодорова
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР