Уважаеми дами и господа-директори на училищата от община Сливен,Уважаеми учители,Скъпи

...
Уважаеми дами и господа-директори на училищата от община Сливен,Уважаеми учители,Скъпи
Коментари Харесай

Кметът Стефан Радев поздравява всички педагози и ученици от община Сливен с първия учебен ден

Уважаеми дами и господа-директори на учебните заведения от община Сливен,

Уважаеми учители,

Скъпи възпитаници,

Ето, че сте на прага на новата образователна година. Скоро учебният звънец ще възвести нейното начало. Нека за всички вас тя да е сполучлива и присъствена.

Скъпи възпитаници, бъдете неуморни в труда си, целеустремени, надграждайте своите познания и вярвайте в бъдещите триумфи, само че не забравяйте, че те зависят от вас. Вие сте хората, които чертаят историята си, своето бъдеще. Бъдете горделивост за вашите родители и учители. Вие сте хората, които ще продължат да градят устоите на нашето общество!

На всички, които ще прекрачат за първи път прага на обичаното учебно заведение, поисквам ученолюбивост, да не се опасяват, а да вървят паралелно с техните учители по пътя на знанието.

Уважаеми учители, благодаря ви за напъните и творчеството, които показахте през последните две години. Те костват доста, а отговорността е голяма, само че не и незабележима. Хора като вас са главната част на просветителната система. Така е било, по този начин и ще бъде! Пожелавам на всички здраве, непримиримост и удача в начинанията!

На добър час!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР