Уулвърхамтъп победи с минималното 1:0 гостуващия Лийдс и го изхвърли

...
Уулвърхамтъп победи с минималното 1:0 гостуващия Лийдс и го изхвърли
Коментари Харесай

Уулвс победи в края Лийдс и продължи напред

Уулвърхамтъп победи с минималното 1:0 гостуващия Лийдс и го изхвърли от третия кръг на Карабао къп. Единственото попадение в дуела бе дело на Бубакар Траоре (85’) едвам пет минути преди края на постоянното време.

Двата отбора не предложиха кой знае какво на почитателите по трибуните, а двамата мениджъри бяха създали промени в своите сформира. В началото на срещата йоркширци бяха по-близо до попадението, само че заелият място на вратата на “вълците ” Матия Ширкич съумя да показва качествата си и да отрази доста рисков удар на Джак Харисън.

Последваха поредност от корнери в интерес на гостите, само че те по този начин и успяваха да основат нещо по-опасно. Постепенно домакините, които още веднъж бяха водени от краткотрайния си управител Стив Дейвис, съумяха да изравнят играта, а след това положителни положения за тях бяха пропуснати от Макс Килман и Адама Траоре.

Така срещата вървеше към осъществявания на дузпи, с цел да се стигне до 85-ата минута, когато Бубакар Траоре показва класа и съумя да пробие постоянния досега Йоел Роблес, с цел да даде успеха на своя отбор в самия завършек на дуела.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР