Уулвърхамптън победи с 2:0 Кристъл Палас в мач от 33-тия

...
Уулвърхамптън победи с 2:0 Кристъл Палас в мач от 33-тия
Коментари Харесай

Уулвс удари Кристъл Палас след ранен автогол и дузпа в последните минути

Уулвърхамптън победи с 2:0 Кристъл Палас в мач от 33-тия кръг на Премиър лийг. Попаденията за " вълците " пристигнаха след ранен автогол на Йоаким Андерсен в 3-тата минута и тъкмо осъществена дузпа на Рубен Невеш (90+4`).

Домакините започнаха по-добре срещата, като още в самото начало Диего Коща стреля, само че Сам Джонстън мазета. От последвалия корнер в 3-тата минута пристигна и първото попадение за Уулвс, като датският бранител на гостите Йоаким Андерсен си заби неспасяем автогол. Рубен Невеш центрира, при което бранителят на лондончани не реагира добре и заби топката в личната си врата.

Впоследствие Кристъл Палас опита да изравни, само че по този начин и не съумя да го направи, като комфортни благоприятни условия за това пропуснаха Алберт Самби Локонга и Еберечи Езе.

В даденото от съдията 5-минутно продължение на постоянното време пък стражът на Палас Сам Джонстън направи неточност в отбрана, след което игра рисково против Педро Нето в наказателното си поле и реферът Робърт Джоунс уточни бялата точка. Рубен Невеш не сгреши от дузпата и подпечата триумфа на Уулвърхамптън.

С успеха си " вълците " записаха трета поредна победа като хазаин и се изравниха по точки с днешния си противник в средата на таблицата, като и двата отбора имат по 37 точки и са относително надалеч от рисковата зона. Кристъл Палас пък прекъсна серията си от четири следващи мача без провали в Премиър лийг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР