Утре вечер Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм в един от най-интересните

...
Утре вечер Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм в един от най-интересните
Коментари Харесай

Тен Хаг за Роналдо: Нямам проблем, ако всичко е в рамките на нормалното

Утре вечер Манчестър Юнайтед посреща Тотнъм в един от най-интересните дуели от 12-ия кръг на Премиър лийг. Мениджърът на “червените дяволи ” разяснява някои от забавните тематики към своя отбор преди дуела с “шпорите ”. Една от тях бе реакцията на Кристиано Роналдо при промяната на португалеца в дуела с Нюкасъл, когато той изглеждаше очевидно неудовлетворен от решението на нидерландеца. След това Тен Хаг разяснява и положението на останалите си играчи, които имат проблеми с физическото си положение. 
 Сестрата на Кристиано за треньорска промяна на Тен Хаг: Вече е късно Сестрата на Кристиано за треньорска промяна на Тен Хаг: Вече е късно
“Смятам, че никой състезател не е удовлетворен, когато бъде заменен, изключително Роналдо. Докато обаче всичко е в границите на естественото, нямам проблем с това. Все още не можем да разчитаме на Антони Марсиал. ТОй към този момент възобнови тренировки, само че към момента се приготвя независимо и не тренира с главната група. С Кристиан Еиксен ще би трябвало да изчакаме. Той още веднъж тренира, само че желаеме да забележим по какъв начин върви възобновяване му и ще вземем решение за него на следващия ден. Хари Магуайър и Дони ван ден Беек ще възобновят тренировки тази седмица, ” съобщи Тен Хаг.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР