Утре в Несебър, едноименния тим приема Спартак (Пловдив) в среща

...
Утре в Несебър, едноименния тим приема Спартак (Пловдив) в среща
Коментари Харесай

Президентът на ОФК Несебър: Да завършим сезона на първо място

Утре в Несебър, едноименния отбор приема Спартак (Пловдив) в среща от 20-ия кръг на Югоизточна Трета лига. Президентът на крайморския клуб Недялко Москов разяснява пред Sportal.bg подготвен ли е тима на Николай Русев-Джангъра за пролетния полусезон и какви цели ще преследва в него.

„ Всичко заложено в програмата на подготовката беше изпълнено на 100 %. Тренировъчният развой протече без нито една травма на 22-ата ни футболисти. Изключението са болежки, които отминаваха още на същия ден. Селекцията, които направихме беше приключена през ноември предходната година. Още тогава се бяхме договорили с Кристиян Парашкевов, Николай Дросев и Нуретин Пюскюлю да играят при нас. Желанието беше взаимно, тъй като тези момчета и преди са играли тук и Несебър е техния дом. Същото се отнася и за последния ни трансфер Никола Гавов. Смятам, че сме оптимално готови за втората част на шампионата. Първата я завършихме като водач. Сега към този момент сме в ролята на любимец. Нямаме спусната цел извън. Амбициозен екип сме. В съблекалнята си поставихме задача да приключим сезона преди всичко на което сме сега в класирането, както е да бележим развиване като тим “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР