Утре ще се позатопли и температурите ще достигнат 18 до

...
Утре ще се позатопли и температурите ще достигнат 18 до
Коментари Харесай

Мислим, Че Днес Е Зле! През Следващата Седмица Времето В България Ще Е Кошмарно!

Утре ще се позатопли и температурите ще доближат 18 до 24 градуса. Краткотрайни валежи ще има в планините и източната половина на страната. Вятърът от северозапад ще отслабва и по-късно ще стихне.

В неделя температурите ще се покачат още малко и ще доближат 21 до 26 градуса. Краткотрайни валежи ще има единствено тук-там в планинските и североизточните региони. Ще се появи слаб вятър от изток.

В планините през двата почивни дни атмосферата ще бъде неустойчива. Ако планирате планински туризъм, избягвайте високите и открити елементи, поради вероятността от ненадейно и ненадейно утежняване на времето, мощен стремителен вятър и гръмотевични стихии.

В понеделник гръмотевични стихии и местни мощни краткотрайни превалявания с гръмотевици ще има изначало над Западна България, само че с напредването на деня и по здрач явленията ще обзет по-голямата част от страната.

Времето ще остане неустойчиво през множеството дни на идната седмица. Облачността ще бъде по-често забележителна, единствено в някои дни намаляваща в часовете преди обед. Краткотрайни валежи, гръмотевични стихии и местни градушки са вероятни в доста региони, а предварителните прогнози сочат допустимо стабилизиране на атмосферата едвам в края на седмицата.

Температурите ще са най-често от 18 до 23, 24 градуса, в някои дни на обособени места до към 25. В местата с мощна купесто-дъждовна облачност и значителни превалявания, стойностите ще бъдат по-ниски, до към 15, 16 градуса.

В региона на София само през утрешния ден вероятността за дъжд е по-малка. От неделя до най-малко петък идната седмица, си носете наложително чадъри, в случай че живеете и работите в София: краткотрайните валежи ще бъдат ежедневни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР