Утре отново ще се развива купесто-дъждовна облачност, става ясно от

...
Утре отново ще се развива купесто-дъждовна облачност, става ясно от
Коментари Харесай

Пълна прогноза за времето у нас, в Европа и Русия: Градушките не спират, ето къде!

Утре още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност, излиза наяве от прогнозата на Българска национална телевизия. На доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени и от гръмотевици. Възможни са градушки. Ще има слаб - до сдържан вятър от запад -северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 25 и 30 градуса, в София - към 25. Атмосферното налягане ще е по-високо от междинното за месеца. Над планините в множеството места ще има превалявания и гръмотевични стихии. На 1200 метра ще е 19 градуса. 

``
реклама

Дъждовно ще е над по-голямата част от Балканския полуостров. В обособени региони преваляванията ще са интензивни, съпроводени от гръмотевици. В северозападната част от Балканите температурите ще са по-ниски от нормалните. Ще се покачат температурите на Британските острови и във Франция. Най-хладно ще остане в Северна Европа. 

Над Русия, Беларус и Украйна се чакат гръмотевични стихии. Дъжд ще превалява над Британските острови и Западна Германия. В Италия се чакат краткотрайни превалявания. 

У нас през идващите дни основно в Западна и Централна България ще има превалявания. Има нараснала заплаха от градушки. В източните региони ще има повече слънчеви часове и ще остане топло. В Западна България понижението на температурите ще е по-съществено. Ще се усеща и вятър.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР