Утре от 12.00 до 15.00 ч. ще бъде ограничено движението

...
Утре от 12.00 до 15.00 ч. ще бъде ограничено движението
Коментари Харесай

Утре временно ще бъде ограничено движението по АМ Хемус край Ябланица

Утре от 12.00 до 15.00 ч. ще бъде лимитирано придвижването по Автомагистрала "Хемус " край Ябланица, сред 74-ти и 79-ти км, оповестиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура " /АПИ/.

Временната организация на придвижването е за осъществяването на действия, свързани със строителството на новия сектор от автомагистралата. В този период придвижването ще се пренасочва по пътя Ботевград-Ябланица. Утре и в сряда от 9.30 до 16.00 ч. придвижването в тунел "Правешки ханове " на Автомагистрала "Хемус " в посока Варна ще се реализира в една лента заради ремонтни действия в изпреварващата лента. Движението ще се прави в дейната лента.

От 27 ноември до 21 декември ще бъде лимитирано придвижването по дясната лента в посока Перник на пътя София-Перник заради ремонт на тротоарна подпора на моста на река Владайска при разклона за с. Владая до КПП-Владая. Трафикът ще минава в двете посоки по останалите две ленти за придвижване.

Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно въведената краткотрайна организация за придвижване, показват от АПИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР