Утре над Черноморието облачността още сутринта ще намалее над много

...
Утре над Черноморието облачността още сутринта ще намалее над много
Коментари Харесай

Утре облачността по Черноморието ще намалее

Утре над Черноморието облачността още сутринта ще намалее над доста региони до най-вече слънчево време. По-късно денем над южното крайбрежие облачността още веднъж ще се усили, само че дъжд не се чака. Ще духа слаб западен вятър, който след обяд ще се ориентира от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече облачно. Слаб дъжд ще превалява тук-там, основно в Източна България, само че след среднощ преваляванията и там ще спрат и над доста региони облачността ще се раздра. Ще духа слаб до сдържан западен вятър. Минималните температури, в множеството региони, ще бъдат сред минус 3° и 2°, по Черноморието малко по-високи, в София към минус 2°. Утре над Южна България облачността още веднъж ще се усили и тук-там, основно в Рило-Родопската област ще превали дъжд. Над Северна България ще доминира слънчево време. Ще духа слаб, в Дунавската низина сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в Горнотракийската равнина до 14°-15°, в София - към 7°.

Над планините облачността ще бъде най-вече забележителна и тук-там ще превали сняг, под 1000-1200 метра дъжд. Ще духа сдържан до мощен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - към минус 5°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР