Утре червените организираха между партиите в НС, на която ще

...
Утре червените организираха между партиите в НС, на която ще
Коментари Харесай

ДБ не отказват разговори с Нинова, но ако БСП търсят подкрепа, да е при среща очи в очи

Утре алените проведоха сред партиите в Народно събрание, на която ще участват и от ГЕРБ. Не бе ясна позицията на Демократична България по отношение на инициираните лидерски диалози. Според Христо Иванов обаче от “просто диалози ”, преди възможни избори няма смисъл. 

 

“Просто диалози, с цел да покажем, че си приказваме преди да отидем на избори, тъй като действителността е това, не виждам какво ще донесе. Ние сме предложили такова нещо, само че когато беше времето и имаше късмет да се създаде работеща формула. Не отхвърляме диалози. Ако някой търси нашата поддръжка, ние сме подготвени и обществено, и при закрити врата да проведем двустранни диалози ”, сподели Иванов. 

 

Съпредседателят на Демократична България разяснява и евентуалното обединяване с Политическа партия. По думите му решение следва да се вземе от националните органи на партиите в обединението. 

 

“Ще водим диалози, само че е значимо да запазим идентичността и идеологиите си. Особено нашата, тъй като имаме сериозната роля да представляваме демократичната общественост през няколко поколения, би трябвало да запазим физиономията си ”, сподели Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР