Утре (25 юни) в 11.00 часа официално ще бъде открита

...
Утре (25 юни) в 11.00 часа официално ще бъде открита
Коментари Харесай

Утре откриват ремонтираната зала на ЦСКА по спортна гимнастика

Утре (25 юни) в 11.00 часа публично ще бъде открита ремонтираната зала на ЦСКА по спортна гимнастика, която се намира в комплекс " Червено знаме ", на 4-ти километър в София. Това заяви президентът на клуба и народен треньор на мъжете Милко Танкушев.
 Доброволци запретнаха ръкави за ремонт на залата по спортна гимнастика на ЦСКА В средата на март, по време на изключителното състояние, вандали разрушиха залата. В резултат бяха изтръгнати кабели, разрушени мебели и породени вреди по уредите и стените. С помощта на дарителска акция, доброволци и финансовата помощ от Министерството на спорта залата към този момент е ремонтирана.

На откриването й на следващия ден ще участват президентът на БФГимнастика Красимир Дунев, именитият български гимнастик Йордан Йовчев, Борис Борисов, шеф на държавното спортно учебно заведение " Ген. Владимир Стойчев " и други.

Спортният комплекс " Червено знаме " съществува от 1985 година като сега действат само залите по спортна гимнастика и акробатика. В тях тренира детско-юношеската школа на клуба по гимнастика на ЦСКА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР