Утре, 17 юли, атмосферното налягане слабо ще се понижи, но

...
Утре, 17 юли, атмосферното налягане слабо ще се понижи, но
Коментари Харесай

Нова седмица, ново предупреждение за цяла България

Утре, 17 юли, атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане малко по-високо от междинното за месеца, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно. В множеството места температурите ще се задържат към и над 20°. Утре още веднъж ще бъде слънчево и горещо. В следобедните часове над планинските региони в Западна България ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 34° и 39°, в София - към 34°.

В планините времето ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще има краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 27°, на 2000 метра - към 20°.

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са сред 29° и 32°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 4 мин. и залязва в 21 ч. и 00 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 55 мин. Луната в София изгрява в 5 ч. и 11 мин. и залязва в 21 ч. и 23 мин. Фаза на луната: новолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР