Устойчивото използване на електромобили, което ще подобри развитието на бизнеса

...
Устойчивото използване на електромобили, което ще подобри развитието на бизнеса
Коментари Харесай

Е-мобилност обсъждат на форум в Ивайловград

Устойчивото потребление на електрически автомобили, което ще усъвършенства развиването на бизнеса в Ивайловград и Свиленград ще разискват на кръгли маси там през днешния ден и на следващия ден по трансграничен план с Гърция, осведомят уредниците.

Срещата с районния бизнес в Ивайловград е от 11 ч. в постройката на общинската администрация, а утре- в същия час и също в общината, в Свиленград.

Срещите са под мотото „ Изграждане на стабилно бъдеще за локалния бизнес и общността посредством електрическа подвижност “. Възможни бизнес модели и решения за дребни и междинни бизнеси показват специалисти на всеки от форумите, като коментират и административните стъпки в сходство с нормативната база, с цел да се конфигурират и ръководят зарядни станции.

За разискванията са поканени съдържатели на хотели, заведения за хранене, магазини, кафенета, както и представители на други компании и компании, които имат места за паркиране. По време на форумите те могат да се срещнат с присъстващите оператори и вложители, с цел да обсъдят стъпките за инсталиране на зарядни станции в района. По този метод ще се подтиква построяването на мрежа от 50 електрозарядни станции в границите на плана до пролетта на 2023 година В края на срещите е очакван и тест драйв на електрически автомобил.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР