Успоредно с премиерата на изцяло новите си електрифицирани предложения и в

...
Успоредно с премиерата на изцяло новите
си електрифицирани предложения и в
Коментари Харесай

Това е първата SKODA SUPERB SCOUT

Успоредно с премиерата на напълно новите си електрифицирани оферти и в края на миналата седмица, SKODA анонсира и първата в историята на флагмана си SUPERB специална многофункционална офроуд версия SCOUT.

SUPERB SCOUT се отличава от серийната версия на комби версията на флагмана на SKODA със специално доработен екстериор с тематични детайли, система за задвижване на четирите колела като стандартно съоръжение, 18-цолови алуминиеви джанти, специфичен Rough‑Road пакет, който идва с нарастване от 15 мм в отстоянието от пътя, както и с тематично изпълнение на интериора.

Друга отличителна специфичност на SKODA SUPERB SCOUT е тази, че адаптивната бордова система Driving Mode Select идва със специален режим на работа Off‑Road, който обещава оптимизирано пътно държание при движение по кръстосан терен.



SKODA SUPERB SCOUT е налична в две двигателни версии- с двулитров TDI дизелов мотор с максимална мощ от 190 конски сили и 400 Нм, и с двулитров TSI бензинов елемент с 272 конски сили и 350 Нм. И двете модификации идват с роботизирана седемстепенна DSG предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР