Успоредно с анонсирането на рекордните си оперативни печалби през първите

...
Успоредно с анонсирането на рекордните си оперативни печалби през първите
Коментари Харесай

SUV-то Bentayga формира 41% от продажбите на BENTLEY

Успоредно с анонсирането на рекордните си оперативни облаги през първите девет месеца на годината, BENTLEY разкри детайлности и за пазарното показване на своите модели през третото тримесечие и от началото на годината.

Реализацията на BENTLEY от началото на тази година е на равнище от 11 316 единици, което съставлява нарастване от 3% по отношение на същия интервал на предходната година. 41% от продадените нови коли на именитата марка са били представители на първокласното SUV Bentayga, Continental GT и GTC образуват 32%, а Flying Spur 27%.

В края на първите девет месеца на 2022 година, BENTLEY записва растеж на всеки един от главните пазари, на които участва, като най-сериозен интерес към продуктите на марката има в Северна и Южна Америка, където индикаторът за интервала е 3154 единици (+7%).

BENTLEY регистрира съществено нарастване в продажбите си в Европа- +18%, до 2133 единици и във Англия (+25%, до 1126 ед). Реализацията на марката обаче търпи загуби в Китай (-17%, до 2693) и Близкия Изток (-5%, до 679 ед).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР