Успешно премина и последният ден от посещението на Кейт Мидълтън

...
Успешно премина и последният ден от посещението на Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Когато имаш такава жена до себе си, можеш всичко: последен ден на Кейт и Уилям в Ямайка

Успешно мина и последният ден от визитата на Кейт Мидълтън и принц Уилям в Ямайка като публични представители на Нейно Величество по случай платинения ѝ празник от възкачването на трона.

Първият ангажимент за деня в листата с кралски задължения и последният им там е специфичен церемониал на военнослужещи от целия карибски район, които неотдавна са приключили своята стратегия за образование за офицери в Карибската военна академия.

Разгледайте фотоси от събитието тук:
 Кейт Мидълтън и принц Уилям участват на карибски боен церемониал  Кейт Мидълтън и принц Уилям участват на карибски боен церемониал  Кейт Мидълтън и принц Уилям участват на карибски боен церемониал  Кейт Мидълтън и принц Уилям участват на карибски боен церемониал
Любопитен факт: след края на събитието кралската двойка се отдръпва в същия Land Rover без покрив, който употребява и самата Елизабет Втора в компания на принц Филип по време на визитата им през ноември 1953 година – първото ѝ турне след коронацията.

Бялата рокля от дантела, с която Кейт Мидълтън събира всички погледи, е съвършено копие на тоалет, с който Елизабет Втора се появява на градинско празненство в Австралия през 1954 година.

Ако това чувство за последователност не ви стига, визията ѝ е приключена с още един прочувствен детайл – перлена гривна, принадлежала на самата принцеса Даяна, и перлени обеци на кралицата.

След края на събитието херцогът и херцогинята не престават пътуването си с полет към Бахамите – последната публична спирка от кралското турне.

Разгледайте фотоси от формалното им посрещане тук:
 Херцогът и херцогинята на Кеймбридж идват на Бахамските острови  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж идват на Бахамските острови  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж идват на Бахамските острови  Херцогът и херцогинята на Кеймбридж идват на Бахамските острови
По традиция цветът на роклята на Кейт отдава респект на страната хазаин. Моделът е на дизайнерката Емилия Уикстейд.

На летището кралската двойка е посрещната от прелестна 8-годишна дама в розова рокличка и с букет цветя. Малката Аня споделя за срещата им:

„ Кейт сподели, че имам хубава рокля, че съм доста красива и ми благодари за цветята. Сториха ми се доста високи! “

https://www.instagram.com/p/CbhDUglsYQp/
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР