Усмивки и сърдечни благодарности след тежки дни на белодробна вентилация!

...
Усмивки и сърдечни благодарности след тежки дни на белодробна вентилация!
Коментари Харесай

Медици спасиха двама с КОВИД и тежка дихателна недостатъчнос...

Усмивки и сърдечни благодарности след тежки дни на белодробна вентилация! Представяме Ви Анифе на 39г. от с.Пашови и Митко на 57г. от гр. Костандово. Анифе постъпва на 24 Февруари в интензивния бранш на КОВИД отделението на МБАЛ- Велинград с дихателна недостатьчност - над 75% ангажираност на белодробния паренхим, коматозно положение. В продължение на 12 дни пациентката е на изкуствена белодробна вентилация (12 дни в кома). В резултат на извършеното интезивно лекуване и с помощта на положените изключителни грижи от страна на целия екип на КОВИД- Отделението, през днешния ден месец по-късно, тя е в положително общо положение и с взор ориентиран към дома. В момента с пациентката се организира дейна рехабилитация и напълно скоро, тя ще бъде при своите близки и родственици!

Митко постъпва в отделението на 5 Март също с остра дихателна недостатьчност и съпътстващи сърдечно-съдови болести. Около седмица той също е на изкуствена белодробна вентилация. 19 дни по-късно, с помощта на интензивното лекуване, Митко е в положително общо положение и подобряваща се белодробна функционалност. Двамата пациенти благодарят от сърце на ангелите в бяло, върнали ги към живота и подарили им усмивка още веднъж.
Ние им желаем бързо възобновяване, мощ и религия, с цел да се върнат час по- скоро вкъщи!

На тези, които избавят животи, раждат очаквания и връщат усмивките върху лицата на нашите пациенти - на тях БЛАГОДАРИМ и пред техния труд се прекланяме!
Ценете живота! Спазвайте разпоредбите и се пазете, благи другари на МБАЛ- Велинград и Медицински център " Велинград 2017 "!

*Източник - МБАЛ-Велинград и Медицински център " Велинград 2017 "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР