Усман Дембеле, многомилионното лятно попълнение на Барселона“, се контузва често,

...
Усман Дембеле, многомилионното лятно попълнение на Барселона“, се контузва често,
Коментари Харесай

Дембеле се контузва, защото не дъвче храната

Усман Дембеле, многомилионното лятно попълнение на „ Барселона “, се контузва постоянно, тъй като не дъвче храната. Тази шокираща вест раздруса каталунците, обезпокоени от метода на живота на френското крило. Главната причина футболистът, за който бяха платени 100 млн. евро, да има проблеми са нездравословните му привички. Именно те му пречат да усъвършенства формата си.

Дембеле не внимавал какво и по какъв начин яде. Преди няколко дни немският „ Билд “ излезе с вест, че някогашният футболист на „ Борусия “ (Дортмунд) безусловно „ гълта “ обяда си и съвсем не дъвче храната си. Нощният живот на Дембеле също въздействал съществено и изкарвал фланговия нападател от релсите на спортния режим.

В „ Барселона “ са обезпокоени и от положението на Андрес Иниеста, капитанът на отбора. Халфът пропуща реванша против „ Челси “ от осминафиналите на Шампионската лига. 33-годишният техничар получи контузия на бедрото по време на конфликта с „ Атлетико “ (Мадрид), приключил с триумф 1:0 за каталунците. Заради травмата възобновяване на Иниеста ще продължи към три седмици, а реваншът против „ Челси “ е на 14 март. Първият мач в Англия приключи 1:1.

Снимка: Twitter
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР