Услугата дава възможност на бизнеса да приема плащания с картиМобилният

...
Услугата дава възможност на бизнеса да приема плащания с картиМобилният
Коментари Харесай

SumUp стъпва на българския пазар

Услугата дава опция на бизнеса да приема заплащания с карти

Мобилният POS терминал се свързва към смарт телефони и таблети посредством Bluetooth

SumUp, европейска компания за мобилни разплащания, започва своята услуга за приемане на картови заплащания в България. Без месечни такси и без договорни отговорности, SumUp дава обещание да промени метода, по който българските компании одобряват заплащания с карта.

Със SumUp притежателите на компании разполагат с картов терминал и гратис приложение за iOS или Android, които им дават опция да одобряват заплащания с всички типове карти, включително безконтактни. SumUp отстранява огромните месечни разноски и комплицираната документи, свързани с потреблението на обичайните POS терминали, като при осъществена транзакция се удържа единствено % от цената ѝ.
още по тематиката
Без месечни и годишни такси и с напълно онлайн развой на регистрация, услугите на SumUp са ориентирани към дребния и междинен бизнес. Част от клиентите на SumUp са козметични салони, пекарни, квартални магазини, както и експерти на свободна процедура.

Според Даниел Клайн, изпълнителен шеф на SumUp, сега има забележителен растеж на безкасовите заплащания, само че досегашните други възможности не основават задоволително благоприятни условия за бизнеса. SumUp желае да промени това, като обезпечи опция за приемане на картови заплащания и осъществяване на продажби когато и да е и на всички места.

SumUp е една от най-бързо разрастващите се компании в Европа и се утвърждава като световен бранд за картови разплащания. Годишните доходи на SumUp надвишават 100 милиона щатски $, като всеки ден повече от 2000 търговци по целия свят избират услугите на компанията. Понастоящем SumUp си партнира с огромни компании като Metro Cash & Carry и Unicredit.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР