Услугата А1 Smart e-shop дава възможност на малки, средни и

...
Услугата А1 Smart e-shop дава възможност на малки, средни и
Коментари Харесай

А1 помага на бизнес клиентите бързо и лесно да стартират свой онлайн магазин

Услугата А1 Smart e-shop дава опция на дребни, междинни и огромни компании да продават продуктите си онлайн
С новата услуга А1 Smart e-shop бизнес клиентите на А1 могат бързо и елементарно да започват собствен онлайн магазин. Пазаруването по интернет към този момент е все по-предпочитано от българските консуматори и доста компании търсят способи да оферират своите артикули и услуги онлайн. Извънредната епидемиологична обстановка в допълнение способства за повишение на това търсене, защото онлайн шопингът с изключение на по-лесен и комфортен, е и по-безопасен.
С А1 Smart e-shop клиентите на А1 получават построен онлайн магазин за техните артикули, който е със личен домейн и съвременен дизайн, a основаването му е въз основата на потвърдена онлайн платформа. Изработката на електронния магазин се прави от екип на А1, а представител на клиента получава нужното образование, с цел да работи с него. Чрез онлайн платформа мениджърите или чиновниците могат сами да ръководят магазина, като прибавят и отстраняват артикули и категории, обработват поръчки и ги изпращат.
С А1 Smart e-shop бизнес клиентите могат напълно да се възползват от електронната търговия, без да се постанова да вършат първична инвестиция за построяването на своя онлайн магазин. Те могат да прибавят в него безграничен брой артикули и категории, които се пресъздават незабавно и са налични за закупуване. Дизайнът на магазина е изработен по този начин, че потребителите да се ориентират и пазарят елементарно, има варианти за търсене и пречистване на артикули, а самата поръчка става с няколко клика.
Чрез опцията да оферират своите артикули с професионално направен онлайн магазин, бизнес клиентите на А1 могат да получават поръчки когато и да е на денонощието и да доближават до по-голям брой консуматори в цялата страна. Допълнителни преимущества на решението са опцията за интеграция с куриерски компании за елементарно основаване на товарителници и изпращане на поръчките, както и адаптивната версия за мобилни устройства. С услугата А1 Smart e-shop клиентите могат да осъществят обилни икономии от наем и поддръжка на търговски площи и да усъвършенстват разноските си за личен състав.
 
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР