Условна присъда от 3 месеца наложиха пловдивските магистрати на мъж,

...
Условна присъда от 3 месеца наложиха пловдивските магистрати на мъж,
Коментари Харесай

Мъж смля от бой продавач, ощипал съпругата му

Условна присъда от 3 месеца постановиха пловдивските магистрати на мъж, който нанесъл побой над магазинер и му счупил два пръста на ръката. Причината за насилието била, че служителят ощипал по рамото брачната половинка на бияча. Инцидентът станал на 3 декември 2016 година в търговски обект в Пловдив. Клиентката Таня Атанасова почнала да мести кашони, с цел да си избере по-хубави ябълки. Иван Костов, който отговарял за сортирането на плодовете и зеленчуците, й направил забележка, че това не е позволено. " Избирайте си от най-горната щайга ", декларирал й продавачът.

Двамата влезнали в спречкване и Костов я ощипал по рамото. Разгневената жена поискала да беседва с шефката на магазина. Тя също й обяснила, че няма процедура клиентите да разбъркват стоката. Атанасова платила и излязла възмутена. На входа се срещнала със брачна половинка си Кирил Атанасов и му разказала за случката. Той се вбесил и се насочил към Костов, който в същото време седял на стол пред магазина.

" Защо си пипал жена ми? ", попитал го Атанасов, само че не получил отговор. Тогава мъжът ритнал по краката служителя и му забил кроше в главата. Хванал го за облеклата, изправил го и го завлякъл до близка маса, където траял да го удря. Костов вдигнал ръце, с цел да се защищити и усетил мощна болежка. Впоследствие се оказало, че е получил фрактури на два пръста. Самият той твърди, че не е докосвал Атанасова. Нейният мъж пък отхвърля да е упражнил физическо принуждение. Съдебно-медицинската експертиза обаче разказва получените контузии. Според съда Атанасов е можел да планува следствията от дейностите си, които биха били по-тежки, в случай че очевидци не са прекратили побоя, написа " 24 часа ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР