Условията, при които хората изневеряват, могат да са разнообразни в

...
Условията, при които хората изневеряват, могат да са разнообразни в
Коментари Харесай

Вижте двете причини, заради които женените изневеряват

Условията, при които хората изневеряват, могат да са разнородни според от събитията, само че един терапевт е на мнение, че измените във връзките могат да бъдат сведени до две съществени аргументи.
Специалистът Тами Нелсън, която работи в уеб страницата за запознанства сред женени лица Ashley Madison, които търсят завършения отвън брака, споделя пред Business Insider, представени от „ Фламган”, своите наблюдения. Тя твърди, че една от главните аргументи, заради които обвързаните изневеряват, е, с цел да сложат завършек на връзката си вместо да се изправят очи в очи с проблемите. Нелсън споделя, че този тип невярност се среща по-често при дамите.
Коучът Джеймс Прийс се причислява към това мнение и добавя пред The Independent:
„ Жените са наясно, че в случай че бъдат хванати, това ще докара до бърз завършек на връзките “.
Според него това им икономисва време, а и продължаването на връзката е по-малко евентуално, защото индивидът, на който са изневерили, ще бъде прекомерно горделив, с цел да елементарни.
Вторият вид невярност се следи с по-голяма периодичност при мъжете и работи като „ метод за запълване на това, което бракът им не може “, споделя Нелсън. Тоест, в случай че сътрудникът усеща липса – било то физическа, или прочувствена, е допустимо той да потърси задоволство отвън брака си. В основата тук още веднъж лежи терзанието за разискването с колегата, в тази ситуация – на съответния недостиг в връзките.
При този тип невярност обвързаният не всеки път желае да приключи връзката, а по-скоро желае да задоволи своя потребност, която не може да бъде задоволена от колегата. Това изказване се удостоверява от най-често посочваната причина за регистрация в уеб страницата Ashley Madison – чувството, че бракът е „ изгубил искрата си “.
Прийс изяснява още, че за изневярата способства и изкушаването от трети страни – нещо, което той твърди, че е по-разпространено при мъжете. По-голямата им потребност от себеутвърждаване ги прави по-склонни към невярност, в случай че станат обект на женско внимание. То, съгласно думите на Джеймс Прийс, ги кара да се усещат по-млади и мечтани, а това е още по-необходимо откакто станат татковци. „ Доста постоянно те усещат, че брачната половинка им е изгубила интерес към тях, изключително когато децата се появят и трансфорат в приоритет. Да знаят, че се мечтани, е доста напомпване на самочувствието. “
За разлика от трагичното преувеличаване на изневерите в безкрайни кино и телевизионни заглавия, се оказва, че те относително публикувано събитие. Това демонстрира изследване на YouGov от 2015 година, когато излиза наяве, че 1 на всеки 5 британци е имал извънбрачна връзка. Изследването открива още разлики в претекстовете за невярност при двата пола – мъжете са по-склонни да я извършат поради полово незадоволство, а дамите – поради прочувствена празнота.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР