Усилията на служителите на Териториалното поделение на Националния осигурителен институт

...
Усилията на служителите на Териториалното поделение на Националния осигурителен институт
Коментари Харесай

НОИ: Нестихваща е борбата с измамите с недействителен стаж

Усилията на чиновниците на Териториалното отделение на Националния застрахователен институт (НОИ) в Смолян в битката с измамите с нереален стаж в Испания реализираха нов резултат в полза на публичните фондове. Този резултат е тематика на обява в новия брой на осведомителния бюлетин на института. 

Новите аспекти при пенсиите и измененията в пенсионното законодателство, направени със Закона за бюджета на държавното публично обезпечаване за 2022 година, са предмет на разбор от специалистите на дирекция „ Пенсии “ в Национален осигурителен институт в обзорен материал от същото издание на бюлетина.

Във към този момент следващ разбор са показани настоящите резултати от осъществяването на така наречен „ мярка 60/40 “, стартирала през март 2020 година Оттогава доникъде на април т.г. по мярката са изплатени 1 845,2 млн. лева, подкрепени са 13 646 работодатели, получили средства за опазване на заетостта са 331 518 служащи и чиновници.

Загубените календарни дни от трудови злополуки са общо 173 947. Това е част от годишната оперативна информация за трудовите злополуки, регистрирани през предходната година, тематика на различен забавен материал в бюлетина.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР