Усещането за край предизвиква тревога в управляващите. Думите на Борисов,

...
Усещането за край предизвиква тревога в управляващите. Думите на Борисов,
Коментари Харесай

БСП: Усещането за край предизвиква тревога в управляващите

Усещането за край провокира паника в ръководещите. Думите на Борисов, че чака мръсна акция разказват неговите дейности. Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Иван Иванов по БСТВ, оповестиха от пресцентъра на партията.

,,Това, което се случва в последните дни, е извънредно брутално по отношение на всички негови съперници, без значение от какъв цвят ", разяснява Иванов.

Той беше на мнение, че Борисов се пробва да сплаши овреме своите съперници и изрази очакване сходни неща да се случат и в други градове в страната, където се чака ГЕРБ да загуби.

,,Посягането на свободата на словото значи, че не биха се посвенили да посегнат на каквото ѝ да било в тази страна. Във вътрешната комисия в Народното събрание това ще бъде сериозна тематика на диалог, представителите на левицата ще желаеме бъде извикан министърът ”, изясни социалистът.

Относно идните локални избори, социалистът увери, че Българска социалистическа партия се готви съществено за тях.

,,Този олигархичен модел, трансформирал локалната власт във феодални владения, отврати хората. Властта, която получиха ГЕРБ на предните локални избори, беше изконсумирана по най-отвратителният метод ”, уточни Иванов. Той изясни, че чака сериозен протестен избор против такива управници.

,,Разбирането за политика на Борисов е плямпане, тъй като действителната политика се прави сега от опозицията. Законите, които ние предлагаме, са подбудени от потребностите на хората и това изложение на волята на жителите явно за него е плямпане ”, разяснява социалистът. Той съобщи, че това е засегнатост за българския народ, само че евентуално ще чуем сходни грубости от него и в идващите дни.

,,Борисов е раздразнителен в резултат на това, което ще се случи в София –той ще загуби бастиона си. Емблемата на Фандъкова е ремонт на ремонтите. Столичани виждат добре какво се случва и ще има промяна``, безапелационен бе Иванов.

,,Трябва да се подходи съществено министър председателят да не може да харчи безотговорно парите на жителите и да се раздават на калпак. Борисов не съблюдава Конституцията да се регистрира в Народно събрание, а Народното събрание продължава да работи като негов гумен печат``, съобщи националният представител. Той разяснява, че първата работа на ръководещите е била да захлупят парламентарния надзор, с цел да се постави капак на всичко, което става ясно и по този метод да се заглуши опозицията.

,.Най-важната задача на Народно събрание е да се одобри бюджет за 2020 година, където би трябвало да се вкарат доста значими политики за развиването на страната. Българска социалистическа партия сподели, че може да основава различни политики и миналогодишният бюджет го потвърждава. Всичко, което ние предложихме, само че не беше признато, след това беше финансирано еднолично от Борисов с държавни пари``, приключи Иван Иванов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР