УС на Левски ще покани официално следващата седмица за треньор

...
УС на Левски ще покани официално следващата седмица за треньор
Коментари Харесай

УС на "Левски" кани официално Станимир Стоилов за треньор

УС на " Левски " ще предложения публично идната седмица за треньор на " сините " Станимир Стоилов, заяви Dsport. Ако Стоилов одобри предлагането, той ще води отбора още в мача против Берое идната седмица.

Стоилов имаше предложение да поеме още веднъж тима още отпреди начабото на сезона, само че поради финансовите неуредици не подписа контракт. Сега се чака да бъде подписан стабилен спонсорски договор с " Палмс бет ", от който да дойдат средства и индикациите са, че хасковският експерт ще склони да пристигна в тима.

Днес притежателят на мажоритарния дял от акции в клуба Наско Сираков и различен от членовете на Надзорния съвет - Константин Папазов, се срещнаха с досегашния треньор Живко Миланов, който им е изложил своите визии за положението на тима и желанието си да не бъде повече отпред на " сините ". Това негово искане е било почетено.

Снощи Миланов разгласи, че подава оставка, откакто " Левски " продължи с трагичното си показване и позволи четвърта загуба в първите си 5 мача през сезона. " Сините " изгубиха с 1:3 гостуването си против " Ботев " (Пд) и потвърдиха, че успеха в предходния кръг против " Царско село " е била по-скоро кратковременен проблясък.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР