Уредът измерва редица показатели в състава на хранитеKaufland България вече

...
Уредът измерва редица показатели в състава на хранитеKaufland България вече
Коментари Харесай

Kaufland следи качеството на свежите продукти с иновативен уред

Уредът мери редица индикатори в състава на храните
Kaufland България към този момент разполага с още един инструмент за премерване и гарантиране на качеството на своите артикули. Това е новаторски апарат, който се употребява за разбор на състава на свежи храни. Уредът е още едно допълнение към многостепенния надзор на качеството, който Kaufland ползва и с който подсигурява, че предлаганите в комерсиалните обекти на веригата свежи артикули са с чудесно качество.

Уредът употребява спектроскопска техника от последно потомство, която посредством по този начин наречената NIR (Near Infrared Spectroscopy) технология прави подробен  анализ на състава на разнообразни типове свежи храни като прясно месо и месни артикули, салами и млечни артикули. Уредът дава опция в действително време, единствено за няколко секунди, да бъдат измерени редица индикатори в състава на свежите артикули – мазнини, белтъци, готварска сол, водно и пепелно наличие, добавена вода, киселинност и други. Анализът обезпечава бързи, точни и извънредно надеждни резултати.

Kaufland България употребява новаторския апарат както при избора на нов подбор, по този начин и за настоящ надзор посредством постоянни моментни инспекции на артикули, които към този момент се оферират в хипермаркетите на веригата.

Уредът намира приложение още в най-ранния стадий от процеса по желание на нови свежи артикули, с които комерсиалната верига обогатява своето портфолио. След като Kaufland реализира съответните дегустации и направи първокласен и количествен разбор на идни артикули, при положителни първични резултати, пробите се изпращат за повторна инспекция в сертифицирани интернационалните самостоятелни лаборатории, които удостоверяват и валидират резултатите. По този метод уредът разрешава на Kaufland България да взима още по-информирани решения по отношение на предлагането на нови продукти, а това дава опция на компанията да предложи на клиентите чудесно качество на своя пресен подбор.

Търговската верига употребява уреда и за настоящ надзор на продукти, които към този момент се оферират в хипермаркетите й, като ревизира състава на случайно определени типове месо, салами и млечни артикули. По този метод Kaufland добавя многостепенния първокласен надзор, който обезпечава по цялата верига на доставка.

Закупуването на новаторския апарат за разбори е поредна стъпка от поредните старания на Kaufland България да предлага подбор с чудесно качество на своите клиенти. Компанията има одобрени огромни външни и вътрешни процеси за инспекция на качеството. Контролът стартира още със повишените условия, които компанията има към производителите и доставчиците, с които работи и продължава по цялата верига на доставки – от приема на стоката в Логистичния център на Kaufland, през превозването й до хипермаркетите при строго съблюдаване на съответните температурни режими, до излагането й на рафтовете в хипермаркетите.

Повече информация за свежестта и качеството в Kaufland можете да намерите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР