Урануполи е мястото, където е митичното гръцко имение на експрезидента

...
Урануполи е мястото, където е митичното гръцко имение на експрезидента
Коментари Харесай

Eagles Palace, където Плевнелиев казва ДА, а Калас просто си е почивала

Урануполи е мястото, където е митичното гръцко имение на експрезидента Плевнелиев – мястото, където той се среща предишното лято със звездата на Нова телевизия Деси Банова, а това към този момент ще го посрещнат като семейство. Вероятно купонът е в единия от двата най-луксозни хотела на градчето Eagles Palace – Двореца на орлите, където преди време се е подслонявала самата Мария Калас, както и милиардерската фамилия Сваровски. Днес той има един от най-високите рейтинги на Халкидики, в чието начало се намира.

През Урануполи намина за Гергьовден и министър председателят Борисов и беше посетител на Eagles Palace, както ни описа маркетинг шефа Роберто Рафаел. От градчето потеглят корабите и лодките до Света Гора. Те карат хора и артикули към монашеската република, а оттова транспортират нещата, които създават нейните поданици с расо.

Какви? Прекрасен мед, в това число от кестени, необикновен чай – планинският е като нашия мурсалски, от върбинка или по европейски – вербена, от какво ли още не, зехтин, балсамов оцет, в това число от нар, който е по-плътен от класическия и по-ароматен, несъмнено, и вино.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР