Уран остава 7 години в един зодиакален знак. И е

...
Уран остава 7 години в един зодиакален знак. И е
Коментари Харесай

Как Уран определя съдбата ви според зодията?

Уран остава 7 години в един зодиакален знак. И е държател на въздушния Водолей. Наричат го "планетата на поколенията ". До 2026 година Уран е в знака на Телец. И въздейства върху това, което ценим като световно общество и в самите себе си, а доста от нас ще създадат неочаквани промени в живота си, написа Cosmopolitan. Вижте какво ще се случи с всеки знак...

Уран в Овен (1927-1935; 2010-2019)

Овенът е напълно фокусиран върху себе си. И съгласно експертите, е напълно обяснимо, че ерата на инфлуенсърите се по време на последния пренос на Уран през този знак. Родените, до момента в който Уран е бил в Овен, са свързани са невероятни индивидуалисти.

Уран в Телец (1935-1942; 2019-2026)

Уран влезе в Телец през 2019 година и сега той трансформира нашите полезности и парична система. А това пък изяснява за какво биткойнът и криптовалутата са настоящи сега. Телецът ръководи материалното благосъстояние, само че също и природата, заобикалящото ни. И моли за смяна и прогрес за по-светло бъдеще. Хората, родени, до момента в който Уран е в Телец, са склонни да възприемат неповторим метод към това по какъв начин печелят пари. Те също могат да бъдат фокусирани върху устойчивостта.



Уран в Близнаци (1942-1949)

Близнаците ръководят връзката, тъй че Уран в този приказлив въздушен знак може да докара до някой, който трансформира и нарушава обществената норма и връзката с другите. За последно този пренос се е случил от 1941-1949 година по време на Втората международна война. Хората, родени с Уран в Близнаци през 40-е, са имали съществена роля в радикалните обществени придвижвания от 60-е.

Уран в Рак (1948-1956)

Ракът ръководи традицията, дома и фамилията. Уран в Рак дава „ различни “ възгледи в тези области. Към края на 50-е фамилните функции стартират да се слагат под въпрос, което води до придвижванията за тъждество през 60-е и 70-е години.

Уран в Лъв (1955-1962)

Свободата на творчеството е в основата на този пренос и можем да благодарим на Уран в Лъв за подхранването на суровото самоизразяване, творчеството и привилегиите от 1956-1962 година Все отново има причина рокендролът да бъде известен в този интервал! Не можете да поставите тази сила в клетка! Хората, родени под този знак, са склонни да се бунтуват, в случай че се усещат задушени креативен.



Уран в Дева (1961-1969)

Девата е обвързвана с нашето здраве, благоденствие и рутина. Последният път, когато Уран е бил в Дева, е от 1961 до 1969 година, което подхожда на популяризирането на различното лекуване, по-достъпното опазване на здравето и решения за всекидневието. Възприемането на друг метод към здравето е естествено за родените, когато Уран е бил в Дева.

Уран във Везни (1968-1975)

Владеейки равенството, връзките, любовта и хубостта, Уран във Везни желае да пренапише разпоредбите на любовната игра. Погледнете последния път, когато Уран е бил във Везни от 1968-1975: този интервал от време е видял първото въстание за LGBTQ права, разширението на правата за аборт в Съединени американски щати, повишаването на антивоенните придвижвания и нормализирането на развода.

Уран в Скорпион (1974-1981)

Сексуалността, невидимото, проучванията и рецесиите са под знака на Скорпиона. Родените по времето на този пренос сред 1974-1981 година евентуално се стремят да трансформират света въз основа на личния си натоварен опит. Последният път, когато Уран беше в Скорпион, беше извънредно провокационен пренос, който видя началото на епидемията от ХИВ/СПИН, която докара до ужасна и трагична загуба на живот и обезверена потребност от проучвания и научни достижения.

Уран в Стрелец (1981-1988)

Няма ограничаване на вярванията, философията и мисълта, когато става въпрос за това разположение на Уран. Родените сред 1981-1988 година имат Уран в Стрелец в рождената си карта и за тях е естествено да отхвърлят остарелите способи на мислене. Можете да видите този манифест при по-възрастните, които са трансформирали толкоз доста публични правила.



Уран в Козирог (1988-1996)

Уран в Козирог се е появил от 1988 до 1996 година и неговото въздействие е явно в поколението, родено под този пренос. Те имат мощна потребност от цялостна смяна, нарушение и реформиране на традициите и остарелите структури. Можете да видите това като отменяне на естествения работен ден от 9 до 5 и приемане на прогресивни идеали.

Уран във Водолей (1995-2003)

Уран ръководи знака Водолей, тъй че по време на този пренос могат да се появят нововъведения и прогрес в технологиите и хуманитаризма. Хората, родени сред 1995-2003 година, имат в класациите си Уран във Водолей и не могат да си спомнят свят без интернет. Те също са склонни да имат по-прогресивни и революционни полезности, центрирани към това, което е най-хубавото за колектива – помислете за Грета Тунберг да вземем за пример.

Уран в Риби (2003-2011)

Рибите ръководят творчеството, духовността, психологичното здраве и състраданието. По време на този пренос полемиките за различно психическо и духовно излекуване станаха по-важни и по-малко табу. Родените с Уран в Риби са естествено позиционирани да вършат радикални промени в тези области на живота.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР