Ураганът Майкъл отне живота на 11 души в САЩ, съобщава

...
Ураганът Майкъл отне живота на 11 души в САЩ, съобщава
Коментари Харесай

Майкъл отне живота на 11 души в САЩ

Ураганът " Майкъл " лиши живота на 11 души в Съединени американски щати , оповестява Агенция Франс Прес, базирайки се на локалните управляващи.

По-рано се съобщаваше за минимум шест жертви, само че от щата Вирджиния оповестиха, че петима души са починали в резултат на естественото злополучие.

 Увеличават се жертвите от урагана
Увеличават се жертвите от урагана " Майкъл "

Това е най-мощната стихия от 50 години

От департамента за изключителни обстановки във Вирджиния написаха в " Туитър ", че са доказани пет смъртни случая (четирима души са се удавили и един пожарникар е загинал). Допълва се, че 520 000 семейства са останали без електрозахранване и 1 200 пътни артерии са затворени.


" Майкъл " анулира 800 полета

Ураганът отслабна до тропическа стихия

Втори ден спасително-издирвателни екипи претърсват за оживели из разрушенията, откакто ураганът нанесе съществени вреди по северозападното крайбрежие на щата Флорида.

Губернаторът на Флорида разгласи, че бурята е провокирала " необикновено опустошаване " и сега целта е да се открият оживели измежду жителите, които не съблюдаваха заповедта за евакуация.

 Ураганът „ Майкъл” отслабна до тропическа стихия, един умрял
Ураганът „ Майкъл ” отслабна до тропическа стихия, един умрял

Най-силната стихия от 1851 година

Армията на Съединени американски щати заяви, че повече от 2000 бойци от Националната армия вземат участие в избавителната интервенция.

 Ураганът
Ураганът " Майкъл " удари Флорида

Властите изтеглиха към 500 000 души

До момента е доказана гибелта на 11 души - четирима във Флорида, един в Джорджия, един в Северна Каролина и петима във Вирджиния.

Президентът на Съединени американски щати даде обещание помощ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР