Ураганът Идалия“ премина през части от щата Флорида с пориви

...
Ураганът Идалия“ премина през части от щата Флорида с пориви
Коментари Харесай

Ураганът Идалия премина през Флорида, насочи се към Джорджия

Ураганът „ Идалия “ мина през елементи от щата Флорида с пориви напразно от близо 130 км/ч, проливни дъждове и големи талази. След това отслабна и са насочи към Джорджия, където наводненията принудиха някои поданици да останат по домовете им. Властите във Флорида към момента се пробват да оценят цялостния размер на вредите в най-засегнатите региони. Губернаторът на щата Рон ДеСантис разгласи, че към този момент няма данни за жертви или тежко ранени хора, все пак се проверяват две произшествия със починали мотористи, които може да са били породени в резултат на бурята.

 
Ясно е, че в региона на Биг Бенд има обилни вреди, само че реакцията е бърза и хората получават помощ. Съответно интервенциите по търсене и избавяне не престават от момента на прекосяването на бурята. Досега всички сигнали са позитивни.
Рон ДеСантис, губернатор на Флорида

Мнозина са претърпели същински потрес.

 
Горната част на покрива се срути върху мен, трите ми деца и внука ми. Дъщеря ми е бременна, в петия месец. Тя лежеше от страната на леглото, където покривът се свличаше, и той падна върху нея. Но аз съумях да я измъкна оттова.
Белонд, гражданин на Пери

Местни банки правят оценка вредите от развалено застраховано имущество на над 9 милиарда Долара. Въпреки това по първични данни „ Идалия “ наподобява надалеч по-малко разрушителна от урагана „ Иън “, който връхлетя Флорида през септември предходната година, умъртви 150 души и нанесе вреди за 112 милиарда $.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР