Управляващият директор на ръководещите мачове официални лица във Висшата лига

...
Управляващият директор на ръководещите мачове официални лица във Висшата лига
Коментари Харесай

ВАР навлиза във Висшата лига, Майк Райли анализира процеса

Управляващият шеф на ръководещите мачове публични лица във Висшата лига Майк Райли описа за процеса по въвеждане и развиване на системата за видео асистенция на съдиите.

"Важно е по какъв начин ще работи ВАР. Опитът да забележим какво е в действителност и по какъв начин работи ВАР е опция да оценим системата. Интересното е, че всички хора от екипа гледат еднакъв клип, а в доста случаи преценката е друга. Това демонстрира предизвикването, пред което сме изправени. Нека използваме ВАР, само че и прилагаме всички съществени правила, и променяме решението единствено, когато има явна и ясна неточност ", разяснява Майк Райли и добави:

"Трябва да се употребява опитът ни с ВАР, когато използваме системата. При първичния ни опит се вижда, че другият метод на работа способства доста. Сега би трябвало да намерим най-хубавия метод, с цел да споделяме с почитателите по стадионите. "

Още детайлности ще откриете в прикаченото видео!

Гледай "Лигата на джентълмените " всеки понеделник и четвъртък!

Включи се във всички разбори и прогнози за идните мачове от британската висша лига => https://www.facebook.com/ligatanadjentulmenite
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР