управляващите лъжат, границата е разграден двор. България трябва да обяви

...
управляващите лъжат, границата е разграден двор. България трябва да обяви
Коментари Харесай

Джамбазки: Лъжа е, че не се връщат нелегални мигранти в страната ни

ръководещите лъжат, границата е разграден двор. България би трябвало да разгласи политика за нулева миграция. Лъжа е, че не се връщат незаконни мигранти в страната ни по Дъблинското съглашение . Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки в Ямбол, представен от Българска телеграфна агенция.

Днес и на следващия ден Джамбазки е на посещаване в област Ямбол, с цел да разиска с жителите казуса с незаконната миграция, опасността за сигурността на България и района, закриването на комплекса " Марица-изток ", следствията от зелената договорка и тематики, свързани с неверните политики на европейските институции, оповестиха по-рано от екипа му.
 Министерството на енергетиката търси нови вероятности за
Министерството на енергетиката търси нови вероятности за " Марица Изток "

Румен Радев акцентира нуждата от привличане на качествени вложители

Според него държавното управление е поело ангажимент да не пропуща незаконните мигранти към Австрия и Западна Европа.

" се изпълниха с незаконни мигранти. Те преди си минаваха пренос - по каналджийските пътища, през зелената граница и се отправяха към Западна Европа, накъдето са тръгнали. Те не са тръгнали за Харманли, или за Пъстрогор ", сподели още Джамбазки.

Той е обиколил всички мигрантски лагери в страната, с цел да види какви хора са настанени там.

" От тях 96 % са млади мъже, сред 20 и 40 години . Няма майки с деца, тази брадата неистина се разрушава в брадатите талибани, които виждаме по границата. Няма дами, няма непридружени деца ", сподели още евродепутатът. Ние не можем да си позволим България да бъде преливника за незаконни мигранти. Западна Европа стартира да се усеща, че последствията от политиката, която води, са пагубни. И стартира да изтиква безусловно физически тези, които са някакви нарушители, крадци или не се вписват в техните общества, към граничните страни - България и Румъния. И това ще продължи ", съобщи той.
 Джамбазки пита Европейска комисия какво ще стане при неуспех на плановете по ПВУ и изискваните промени
Джамбазки пита Европейска комисия какво ще стане при неуспех на плановете по ПВУ и изискваните промени

Европейската комисия е длъжна да отговори в шестседмичен период

Един от огромните провали на държавното управление, съгласно него,. " Въздушният Шенген е една палиативна мярка, или пък по-вода - ще почне един напор по Дунава, флотилии ще обикалят нагоре-надолу. Другите ни пристанища са на Черно море, което е военна зона, там не знам какво тъкмо ще се случи. Това е някаква хумореска ", сподели евродепутатът.

Причината България да не е пълновръстен член на Шенген са стопански ползи на западноевропейските страни. България не е в шенгенско пространство и няма да бъде, тъй като тези, които ръководят, не смеят да слагат въпроса същински, акцентира Ангел Джамбазки.

" Темата Шенген е за един доста огромен български бизнес - спедиция и превозвачество. Холандски, белгийски и немски компании мощно ревнуват от този български бизнес, тъй като той е доста сполучлив. Не желаят нашите бизнеси да бъдат тяхна конкуренция, тъй като в случай че България и Румъния са част от Шенген, пристанищата на Варна, Констанца и Пирея ще станат врата на Европейския съюз ", сподели още той.
 Мария Габриел има потребност от още малко време
Мария Габриел има потребност от още малко време

Не слага червени линии в договарянията

Джамбазки разяснява и други настоящи проблеми за страната.

Според него,  . Ако пък се случи, ръководството няма да издържи доста дълго, тъй като е " заченато порочно, продължава да бъде порочно, от партии основани на основата на конфронтация едни към други, крепи се от огромни геополитически играчи и външни сили ", сподели още той.

" Това държавно управление е почтено е за антинаграда " Златна малинка " за най-лошо режисиран филм. В годините тези хора се назоваха и обиждаха с най-обидни и вулгарни думи, заплашваха се със затвор. Те се ненавиждат, ненавиждат се, само че ги събира само страха - едните да не бъдат вкарани в описите Магнитски, а другите да не бъдат изкарани от ръководството ", сподели евродепутатът.
 Група от 30 мигранти е преместена от центъра в
Група от 30 мигранти е преместена от центъра в " Овча купел "

ДАБ упорства високото крило на центъра в " Овча купел " да бъде затворено
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР