Управляващите имат фикс идея по отношение на службите. Най-нереформираната част

...
Управляващите имат фикс идея по отношение на службите. Най-нереформираната част
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Овладяването на службите е фикс идея

Управляващите имат фикс концепция във връзка с службите . Най-нереформираната част от българските служби е военното разузнаване. Това съобщи пред БНР водачът на " Движение 21 ", част от " Левицата " Татяна Дончева.

Според нея същинският проблем на България е все по-малкият професионален потенциал на работещите в службите. По думите й с годините все по-трудно могат да бъдат излъчени шефове на служби, които да могат да бъдат в помощ на държавното управление, които да могат да интерпретират събитията в света по един съответен метод и в същото време да не изострят връзките с други страни и с други партньорски служби.

Тя бе безапелационна, че такива ръководители няма в службите към този миг. Сегашните шефове на службите не могат да предпазят държавното управление от неприятни стъпки, добави тя.

Дончева засегна и тематиката за. Според нея сътрудниците в расо могат да бъдат във всички типове изповедания и във всички страни.

Тя съпостави дейностите на ДАНС и ръководителя й със слон в стъкларски магазин. Един рационален човек, управляващ ДАНС, би трябвало да планува по какъв начин ще реагират еноряшите и хората, ходещи в тази черква. Тези служби са проветриво място и там постоянно има напън, разясни Дончева.
 Кирил Петков: В понеделник внасяме законите за службите
Кирил Петков: В понеделник внасяме законите за службите

Бойко Борисов или да ги поддържа или да каже за какво ги отхвърля
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР