Управляващата коалиция тласка държавата към нови избори. Президентът е единствената

...
Управляващата коалиция тласка държавата към нови избори. Президентът е единствената
Коментари Харесай

Манолова регистрира нова партия и похвали президента, Нинова и ДБ били здраво вкопчени в креслата си |

Управляващата коалиция тласка страната към нови избори. Президентът е единствената институция, която мисли за народа. За страдание четворната коалиция съобщи гласоподавателите си. Хората на Нинова и Демократична България са вкопчени крепко в креслата си. Когато има замяна на правила и притискане на министерски столове, хората неизбежно ще желаят избори.

Това съобщи Мая Манолова при внасянето на документите за регистрацията на новата си партия " Изправи се, България " в Софийски градски съд.

" В България на гърба на войната в Украйна богатее приятелският кръг на новите ръководещи - покупко-продажбите за оръжие с големи комисионни, покупко-продажбите с природен газ, който отново е съветски, само че е през медиатори още веднъж с големи комисионни. Да печелиш от война посредством комисионерски и посреднически покупко-продажби е, най-малкото, аморално ", съобщи тя.

По думите ѝ обстановката в България е динамична и тревожна, а хората - напрегнати. Манолова е на мнение, че огромни обществени групи и браншове излизат на митинги, тъй като решенията на четворната коалиция тежко нарушава техните ползи.

" Хората са оставени да се оправят кой както може. Само в България държавното управление не поддържа по никакъв метод семействата, а методите са известни: събаряне на Данък добавена стойност върху храните, битовите сметки, таван на цените на стоките от първа нужда. Правителството не подхваща нищо от тези ограничения. Дните им са преброени - хората излизат на митинги и когато всички те се съберат в един, ще има предварителни парламентарни избори. Затова е належащо регистрацията на " Изправи се, България " да е подготвена ", сподели Манолова.

Според нея сега в Народното събрание няма обществена партия, която да пази ползите на пенсионерите, хората с увреждания и на дребния бизнес. " Този недостиг ще бъде напълнен от " Изправи се, България ", която е партия на елементарните хора - обществената партия на България ", съобщи Мая Манолова.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР