Управляващата коалиция изглежда по стабилна, има възможности за позитивно развитие,

...
Управляващата коалиция изглежда по стабилна, има възможности за позитивно развитие,
Коментари Харесай

Андрей Райчев разкри от кого зависи правителството

Управляващата коалиция наподобява по постоянна, има благоприятни условия за положително развиване, дали ще се осъществят, ще забележим, съобщи политологът Светослав Малинов. Той и Андрей Райчев разясниха пред Българска национална телевизия новия политически сезон.

Това държавно управление и тази политическа настройка е връстник на войната и ще си отиде с войната, счита Андрей Райчев. Той напомни, че европейската настройка е 100% поддръжка за Украйна, а 60% от българите са на противоположното мнение.
-->
Според Малинов сега имало усмиряване и привикване с концепцията, че имаме работещ парламент. Той е на мнение, че не е толкоз лесна скалата " за " и " срещу " Украйна.

Според Андрей Райчев това държавно управление напълно зависело от Бойко Борисов. Той не изхождал от някакъв факт, а от логиката на шаха.

Според него за разлика от елементарните националисти " Възраждане " били умни. Те били наясно, че нямат нито един съдружник. Те се опитвали да създадат нещо, което става и в Европа.

Светослав Малинов пък сподели: президентът е водач на " Възраждане " или техен почетен ръководител. Той щял да става все по-истеричен в реакциите си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР