Управлението на социалната мрежа Twitter потъна в още по-дълбок хаос

...
Управлението на социалната мрежа Twitter потъна в още по-дълбок хаос
Коментари Харесай

Ключови мениждъри в Twitter напускат работните си места

Управлението на обществената мрежа Twitter потъна в още по-дълбок безпорядък в четвъртък, откакто основни ръководители по сигурността изненадващо подадоха оставки, заяви Агенция Франс Прес.

Някои от тях бяха считани като твърди поддръжници на новата политика във връзка с рекламодателите и модерирането на наличието. 

В четвъртък новият притежател на платформата Илон Мъск предизвести чиновниците , че уеб сайтът е застрашен от банкрут, в случай че обстановката не се промени.

Хаосът стартира с разкриването на дълго чаканата абонаментна услуга Twitter Blue на уеб страницата, която изисква потребителите да заплащат $7,99 на месец за мечтаната о6т тях синя отметка, както и обособена сива публична такава за някои високопоставени сметки.

Но Мъск отстрани новия сив етикет съвсем незабавно .

Стигна се и до вълна от подправени сметки, като консуматори използваха опцията да се показват за звезди и политици като звездата от НБА Леброн Джеймс или някогашния английски министър председател Тони Блеър.

Федералната комерсиална комисия, американският орган, който управлява сигурността на потребителите, сложи Twitter под наблюдаване за минали нарушавания на сигурността и поверителността. 

" Ние следим последните събития в Twitter с дълбока угриженост, сподели представител в изказване. Нито един основен изпълнителен шеф или компания не е над закона и фирмите би трябвало да следват нашите укази за единодушие ", добави представителят.

Нарушаването на решенията може да коства на Twitter милиони долари санкции.

Шефът на Tesla и SpaceX уволни половината от 7500 чиновници на калифорнийската компания преди седмица, единствено 10 дни откакто купи уеб страницата и стана негов едноличен притежател.

За първи път след съкращенията Мъск в четвъртък се обърна към останалите си чиновници и ги прикани да оказват помощ на уеб страницата да доближи един милиард консуматори, съгласно текстови известия на чиновници, забелязани от AFP.

" Може би сте забелязали, че продадох акции на Tesla. Причината, заради която го направих, е да спася Twitter ", сподели той.

Twitter също е сакат от решението на рекламодателите да стоят надалеч от уеб страницата, загрижени за проектите на Мъск.

Магнатът разгласи, че приключва политиките за отдалечена работа в Twitter, което беше необятно публикувана процедура в основаната в Сан Франциско компания.

" Ако не се появите в офиса, тогава чакаме оставката ви ", съобщи той на чиновниците.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР