Управителят на Нова броудкастинг груп Ива Стоянова обяви, че напуска

...
Управителят на Нова броудкастинг груп Ива Стоянова обяви, че напуска
Коментари Харесай

Управителят на Нова си тръгна заедно с Домусчиеви - slava.bg

Управителят на Нова броудкастинг груп Ива Стоянова разгласи, че напуща компанията дружно с предходните притежатели братята Кирил и Георги Домусчиеви. Това се случва ден откакто стана известно, че Комисията за защита на конкуренцията е одобрила продажбата на "Нова " на "Юнайтед груп ", оповестиха от малкия екран

"Станах шеф на "Нова броудкастинг груп " след покана от досегашните притежатели Кирил и Георги Домусчиеви и считам, че е редно и почтено да се отдръпва дружно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развиването на групата. Щастлива съм, че сега медията е безспорен водач на пазара и по гледаемост, и по доходи. Работих с извънредно стимулиран екип от експерти, които имам вяра, че ще реализират още по-големи триумфи и им ги поисквам от сърце ", споделя Стоянова, представена в прессъобщението на медиата. В него не се оповестява кой ще я наследи на този пост. Стоянова не отговаряше на мобилния си телефон.

Стоянова стана част от "Нова броудкастинг груп " в края на 2019 година - няколко месеца, откакто братята Кирил и Георги Домусчиев получиха компанията. До тогава тя беше притежател (по документи), шеф и програмен шеф Канал 3. Стоянова стартира работа като общоприет шеф "Информация ". Но два месеца по-късно - през февруари 2020 година, тя размени Вяра Анкова като шеф на Нова телевизия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР