Мениджърът на Pizza Hut притисна в ъгъла тийнейджърка в банята, сексуално я насили, твърдят ченгета от Флорида

...
Управителят на флоридска Pizza Hut е обвинен, че е притиснал
Коментари Харесай

Управителят на флоридска Pizza Hut е обвинен, че е притиснал в ъгъла една от служителите си тийнейджърка в банята и я е изнасилил сексуално, каза полицията.< /p>

16-годишната служителка започна работа в Pizza Hut в Кисими преди няколко седмици и току-що започна първата си година в гимназията, каза шерифът на окръг Осеола Маркос Лопес на пресконференция на 31 август.< /p>

От момента на нейното заявление, мениджърът, Калвин Кук, 31, започна да говори с нея и да флиртува с нея, каза шерифът.

През следващите седмици мениджърът започна да изпраща според шерифа нейни сексуално явен образ в Snapchat и е дал на тийнейджъра електронна цигара.

Шерифът каза, че мениджърът е знаел, че служителят е непълнолетен.

На авг. 26, служителката каза на заместниците, че Кук я е помолил да отиде в женската баня, за да почисти, каза шерифът.

Когато тя влезе в банята, нейният мениджър я последва и след това затвори вратата, каза той.

„Докато беше в банята, той извърши сексуален акт с жертвата“, каза шерифът.

Млад мъж служител видя двамата да влизат в банята и се усъмни, каза Лопес . След това, когато родителите на служителката дошли да вземат дъщеря си, им било казано, че нещо се е случило и се обадили в офиса на шерифа, каза Лопес. тя може да загуби работата си, ако не се ангажира с него, каза шерифът.

Кук беше задържан и обвинен в съдействие в престъплението на непълнолетно лице, незаконна сексуална активност с непълнолетно лице, предаване на информация вредно за непълнолетни и незаконно използване на устройство за двупосочна комуникация, според офиса на шерифа.

Шерифът каза, че мениджърът е бил в ролята си на надзорник във веригата Pizza Hut в продължение на седем месеца, но едва наскоро беше прехвърлен на мястото в Кисими. Той вече не е на работа там, според шерифа.

McClatchy News се е свързал с Pizza Hut и не е получил незабавен отговор.

Възможно е да има още жертви, каза шерифът , и всеки, който е бил жертва на управителя, се насърчава да се свърже с офиса на шерифа на окръг Оцеола.

„Просто искам да предупредя родителите. Разбирам, че като родители искаме децата ни да получат работа и да ги подготвим за бъдещото работно място, за да могат да се научат на отговорност. Това е хубаво нещо“, каза шерифът. „Но моля, обърнете внимание какво правят вашите деца онлайн... хора като (мениджъра) съществуват и те търсят възможност да се възползват от вашите деца.“ (4:30)

Кисими е на около 25 мили южно от Орландо.

Разпространение на наркотици се предлагаше в ресторант за бързо хранене, казват ченгетата от Мисисипи

Момичетата молеха мъжа да спре да изисква все по-сексуални изображения, но той настояваше, казват федералите

Тестисите на служител в нощен клуб са ухапани, след като на 19-годишен е отказан достъп, казват полицаите от Мичиган

Бившата жена преследва и я заплашва, докато се представя за друго бивше гадже, казват федералите

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР